Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Ch (15830 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Sethur napisał:
psculkas napisał:
AniaRNorway napisał:
www.prawdziwymezczyzna.to.pl/

AniuRNorway , to ja juz wiem, co bede robic, gdy nie bede miala orgazmu

No moje panie .. a jaka bylaby wasza reakcja gdyby pewnego dnia w czasie zazartej klotni facet rzucilby wam tekstem ... * .... i wszystkie orgazmy udawalem!!!* ??

jeszcze czegos takiego nie przezylam, takze nie wiem jaka bylaby moja reakcja szczegolnie, ze podczas klotni za duzo negatywnych emocji nad cz-m ma wladze.

jak nasza ksiezniczka pojdzie spac to spytam sie go, czy udawal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:
AniaRNorway napisał:

No moje panie .. a jaka bylaby wasza reakcja gdyby pewnego dnia w czasie zazartej klotni facet rzucilby wam tekstem ... * .... i wszystkie orgazmy udawalem!!!* ??

jeszcze czegos takiego nie przezylam, takze nie wiem jaka bylaby moja reakcja szczegolnie, ze podczas klotni za duzo negatywnych emocji nad cz-m ma wladze.

A jak poznasz ze nie klamie? Moze sie boi dominanty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
AniaRNorway napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:
AniaRNorway napisał:

ze mną-niemożliwe

hahaa ... wszystkie tak mowicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Sethur napisał:
psculkas napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:
AniaRNorway napisał:

przyspieszone tetno, zwiotczenie penisa i inne objawy wskazujace na to, ze przed chwila odbyl stosunek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:
AniaRNorway napisał:

przyspieszone tetno, zwiotczenie penisa i inne objawy wskazujace na to, ze przed chwila odbyl stosunek

Haha ... no tak, trudnoby to zasymulowac ... chociaz ... sa tacy co potrafia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sa nawet tacy, ktorzy potrafią miec cay czas zwiotczałego penisa. Wydaje im sie ze tez odbyli stosunek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sa nawet tacy, ktorzy potrafią miec cay czas zwiotczałego penisa. Wydaje im sie ze tez odbyli stosunek.

Wtedy wsadza im sie paluszek w dupke i na skutek szoku zostaja uzdrowieni! Wtedy nawet nie pomysla o Francji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Wtedy wsadza im sie paluszek w dupke i na skutek szoku zostaja uzdrowieni! Wtedy nawet nie pomysla o Francji
Masz takie doswiadczenia Sethur,ze wiesz o czym piszesz??? A faceci ,ktorzy lubia do dupki to "dupki",aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko...Mowi Ma..a jak sie nie podoba to wypad do Geja.My kobietki tez lubimy do dupki ,ale nas nie mozna nazwac dupkiem ,a inne nazwy to Was tylko rajcuja,ale nie bede cytowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Hilton napisał:
Sa nawet tacy, ktorzy potrafią miec cay czas zwiotczałego penisa. Wydaje im sie ze tez odbyli stosunek. To chyba jacys nawiedzeni Hilton,ktorzy zyja we własnym swiecie ułudy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Erotica napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Masz takie doswiadczenia Sethur,ze wiesz o czym piszesz??? A faceci ,ktorzy lubia do dupki to "dupki",aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko...Mowi Ma..a jak sie nie podoba to wypad do Geja.My kobietki tez lubimy do dupki ,ale nas nie mozna nazwac dupkiem ,a inne nazwy to Was tylko rajcuja,ale nie bede cytowac

Zanim skomentujesz zrozum wypowiedz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok